sochi    

Comunicate de presa si evenimente pe tema sochi

 • sochi. Jocurile Olimpice de Iarnă Sochi 2014 ilustrate pe mărcile poştale româneşti

  sochi

  Bucuresti - 6 February 2014

  Comunicat de Romfilatelia S.A.

  Continuând seria emisiunilor de mărci poștale ce abordează într-o manieră originală tematica jocurile olimpice , foarte apreciată atât de filateliști, cât și de iubitorii sporturilor albe, Romfilatelia marchează cea de-a XXII-a ediți ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sport , romania , romfilatelia , marca postala , timbre , jocurile olimpice , sochi

  Vezi toate comunicatele de presa despre sochi

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul sochi.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la sochi. Informatiile despre sochi cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sochi, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la sochi, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.