Social Marketing

Definitie Social Marketing

Proiectarea , implementarea si controlul activitatii de marketing, care are scopul de a promova cauzele sau ideile sociale dintr-un grup tinta al unei societati, o forma de marketing non-profit

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Social Marketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Social Marketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Social Marketing. Definitiile termenilor despre Social Marketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Social Marketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Social Marketing.