Social Responsibility in Marketing

Definitie Social Responsibility in Marketing

Admiterea oamenilor de marketing ca bunastarea unei societati si satisfacerea clientului sunt la fel de importante ca si profiturile in atingerea performantei in marketing

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Social Responsibility in Marketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Social Responsibility in Marketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Social Responsibility in Marketing. Definitiile termenilor despre Social Responsibility in Marketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Social Responsibility in Marketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Social Responsibility in Marketing.