Societate comerciala

Definitie Societate comerciala

Societate sau persoana juridica constituita printr-un contract intre mai multe persoane fizice si/sau juridice care convin sa puna in comun diferite valori, bunuri sau activitati in scop lucrativ. Societatea comerciala este de trei feluri: - societate comerciala de persoane (societate comerciala in nume colectiv si societate comerciala in comandita simpla) - societate comerciala de capitaluri (societate comerciala in comandita pe actiuni, societate comerciala pe actiuni, si societate comerciala pentru plasament de capital, de investitii etc.) - societate comerciala cu raspundere limitata. Vezi Legea 31/1990 privind societatile comerciale actualizata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Societate comerciala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Societate comerciala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Societate comerciala. Definitiile termenilor despre Societate comerciala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Societate comerciala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Societate comerciala.