Societate cu raspundere limitata (S.R.L.)

Definitie societate cu raspundere limitata (S.R.L.)

legea defineste acest tip de societate ca fiind societatea comerciala ale carei obligatii sociale sunt garantate cu patrimoniul social asociatii sunt obligati numai la plata partilor sociale. In acest caz, capitalul societatii este divizat in parti sociale care, potrivit contractului de societate si prevederilor stipulate in statut, nu se negociaza la bursele de valori. Membrii acestui tip de societate sunt responsabili de pasivul social numai in limita sumelor depuse drept parti sociale, precum si de patrimoniul societatii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Societate cu raspundere limitata (S.R.L.)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul societate cu raspundere limitata (S.R.L.).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la societate cu raspundere limitata (S.R.L.). Definitiile termenilor despre societate cu raspundere limitata (S.R.L.) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la societate cu raspundere limitata (S.R.L.), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la societate cu raspundere limitata (S.R.L.).