Societate de servicii de investitii financiare

Definitie societate de servicii de investitii financiare

societate pe actiuni autorizata de catre C.N.V.M. sa exercite, ca obiect unic de activitate, intermedierea de valori mobiliare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Societate de servicii de investitii financiare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul societate de servicii de investitii financiare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la societate de servicii de investitii financiare. Definitiile termenilor despre societate de servicii de investitii financiare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la societate de servicii de investitii financiare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la societate de servicii de investitii financiare.