Societate in nume colectiv

Definitie Societate in nume colectiv

Prescurtat - SNCAsociere intre persoane fizice precum si intre persoane juridice care dispun de mijloace financiare modeste. Membrii asociati, de regula, se cunosc intre ei. Acestia raspund solidar si nemarginit, cu toata averea lor prezenta si viitoare, dupa principiul: unul pentru toti, toti pentru unul.Fiecare dintre asociati poate sa exercite activitati economice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Societate in nume colectiv? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Societate in nume colectiv.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Societate in nume colectiv. Definitiile termenilor despre Societate in nume colectiv cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Societate in nume colectiv, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Societate in nume colectiv.