Societate inchisa

Definitie Societate inchisa

Societate comerciala pe actiuni ale carei documente constitutive prevad restrictii privind libera transferabilitate a actiunilor sale, interzic orice distributie de valori mobiliare catre public, deci nu pot face obiectul unei oferte publice de vanzare a valorilor sale mobiliare pe piata de capital.Atat proprietarii actiunilor cat si societatile comerciale nu pot efectua nici o forma de publicitate pentru vanzarea actiunilor lor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Societate inchisa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Societate inchisa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Societate inchisa. Definitiile termenilor despre Societate inchisa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Societate inchisa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Societate inchisa.