Societate pe actiuni

Definitie Societate pe actiuni

Prescurtat - SASinonim - Societate anonimaTip de societate de capital. Societatea al carei capital este format din parti sociale de valori egale, denumite actiuni.Posesorii actiunilor sunt proprietari cu denumirea de actionari. Acestia raspund de obligatiile asumate de societate numai in limita valorii actiunilor subscrise.Vezi si Societate comerciala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Societate pe actiuni? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Societate pe actiuni.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Societate pe actiuni. Definitiile termenilor despre Societate pe actiuni cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Societate pe actiuni, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Societate pe actiuni.