Sociocultural Environment

Definitie Sociocultural Environment

Acea parte a mediului extern de marketing al unei firme, in care schimbarile sociale sau culturale (adica, schimbari in sistemul de valori al unei societati) actioneaza pentru a influenta efortul de marketing al unei firme schimbarea mediului sociocultural poate aduce pericole sau prezenta oportunitati.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sociocultural Environment? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sociocultural Environment.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sociocultural Environment. Definitiile termenilor despre Sociocultural Environment cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sociocultural Environment, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sociocultural Environment.