Sociologie

Definitie Sociologie

Stiinta care studiaza procesele sociale si relatiile dintre oameni, respectiv realitatile sociale. In marketing, sociologia contribuie foarte mult la studiul pietei in ceea ce priveste psihologia si comportamentul de consum, cunoasterea preferintelor cumparatorilor, determinarea puterii de cumparare, cunoasterea caracteristicilor unei populatii, repectiv varsta medie a consumatorilor, venitul mediu, numarul membrilor de familie etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sociologie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sociologie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sociologie. Definitiile termenilor despre Sociologie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sociologie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sociologie.