sofltead    

Comunicate de presa si evenimente pe tema sofltead

 • sofltead. Softlead - Let's speak software!

  sofltead

  Bucuresti - 11 September 2013

  Comunicat de A3D STUDIO S.R.L.

  Softlead anunță alăturarea lui Mihai Pascadi, unul dintre numele reprezentative ale mediului IT și de consultanță local, in calitate de partener și director responsabil cu dezvoltarea companiei și extinderea prezenței acesteia pe plan inter ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sofltead , alexandra roata , mihai pascadi

  Vezi toate comunicatele de presa despre sofltead

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul sofltead.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la sofltead. Informatiile despre sofltead cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sofltead, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la sofltead, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.