Poze Soft

 • Select Soft: Programe Soft pentru afacerea dumneavoastra

  Poza: Select Soft: Programe Soft pentru afacerea dumneavoastra

 • Piele fină toată vara cu Rowenta Instant Soft

  Poza: Piele fină toată vara cu Rowenta Instant Soft

 • Qsound Soft lanseaza LIVEQBOX!

  Poza: Qsound Soft lanseaza LIVEQBOX!

 • Soft Net Consulting sustine brandurile Timisoarei!

  Poza: Soft Net Consulting sustine brandurile Timisoarei!

 • Promotia AUTOSOFT-Doar in perioada 10.11.2007-10.01.2008 puteti beneficia gratuit de asistenta tehnica si actualizari pe timp de 6 luni pentru orice soft achizitionat.

  Poza: Promotia AUTOSOFT-Doar in perioada 10.11.2007-10.01.2008 puteti beneficia gratuit de asistenta tehnica si actualizari pe timp de 6 luni pentru orice soft achizitionat.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul soft.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la soft. Pozele pe tema soft cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul soft, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la soft, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la soft.