Echipa SOFTEXPERT mobility anunta semnarea contractului cu compania Glenmark Pharmaceuticals Romania.

Craiova - 7 august 2008

Comunicat tip General in IT&C

Glenmark Pharmaceuticals Ltd. este o companie farmaceutica integrata, bazata pe cercetare, globala, cu sediul in Mumbai, India.
Compania este lider in India in descoperirea de noi molecule si e focalizata in ariile terapeutice ale inflamatiei si dezordinilor metabolice.
Glenmark este prezenta in America de Nord (unde are o colaborare stransa cu Eli Lilly si Forest Laboratories), UE si Argentina si a facut achizitii in Canada, Brazilia, Africa de Sud si Republica Ceha.

SOFTEXPERT mobility va implementa o solutie mobila complexa pentru managementul relatiei cu clientii - MedEXPERT CRM.
Noua solutie le va permite celor aproape 40 de utilizatori sa efectueze toate operatiunile de promovare medicala in spitale si farmacii si in acelasi timp, sa poata face o corelare optima intre vizitele la medici si nivelul de prescriptie. In acest mod, managementul va putea sa ia in cel mai scurt timp decizii de business si de marketing, pe baza unor indicatori de performanta in timp real, obiectivi, care vor duce la cresterea satisfactiei clientilor si a eficientei echipei Glenmark Pharmaceuticals Romania.

Despre SOFTEXPERT

Despre SOFTEXPERT mobility:
Compania SOFTEXPERT mobility este Microsoft Gold Certified Partner, fiind prima firma din Romania cu competenta Microsoft Mobility Solutions.
Din 2002, este membru activ in cele doua asociatii nationale care reunesc firme prestigioase din domeniul informatic : ANIS si ARIES.

Produsele SOFTEXPERT sunt :
- EXPERT Mobile Agent : solutiile EXPERT SFA & CRM pentru companiile de distributie;
- MedEXPERT CRM : solutia EXPERT CRM pentru reprezentantele farmaceutice si producatorii de medicamente.
- MedEXPERT SFA : solutia EXPERT SFA pentru distribuitorii de medicamente.

Clientii SOFTEXPERT :
- Glenmark Pharmaceuticals Romania : industria farmaceutica

Craiova
office@softexpertmobility.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softexpert/echipa-softexpert-mobility-anunta-semnarea-contractului-cu-compania-glenmark-pharmaceuticals-romania-