Expert Mobile Agent 2.0 a obtinut certificarea Microsoft "Designed for Windows Mobile"

Craiova - 19 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Firma SOFTEXPERT din Craiova (www.soft-expert.com) anunta ca programul proprietar Expert Mobile Agent 2.0, solutie de tip SFA (Sales Force Automation) a obtinut certificarea Microsoft "Designed for Windows Mobile", a doua dupa Microsoft .Net Connect Logo, si a fost inclus in catalogul Mobile2Market (Microsoft Mobile Application Catalog)

Expert Mobile Agent 2.0 a obtinut certificarea Microsoft

"Acesta certificare a fost obtinuta in urma unor teste riguroase efectuate de catre prestigioasa firma din Statele Unite, QualityLogic, acreditata de Microsoft®, si garanteaza indeplinirea standardelor de calitate si compatibilitate a Expert Mobile Agent 2.0 cu Windows Mobile™ a declarat domnul Gabriel Nicolaescu, ISV Business Development Manager la Microsoft Romania.

Cristian Nicolae, director de marketing la SOFTEXPERT : "Faptul ca Expert Mobile Agent este prima aplicatie de sales force automation din Romania cu dubla certificare Microsoft .Net si Designed for Windows Mobile, ne bucura in mod deosebit. In acelasi timp, acest lucru le confera clientilor nostri garantia, pe de o parte, a calitatii si fiabilitatii Expert Mobile Agent, si pe de alta parte, a eforturilor companiei SOFTEXPERT de a oferi in permanenta un produs sigur si actualizat conform celor mai noi tehnologii Microsoft, atat pentru partea de server cat si pentru pocket PC."

Aplicatia Expert Mobile Agent are o structura modulara, astfel incat sa poata fi folosita de orice tip de organizatie, de vanzari sau promovare, de orice marime si din orice domeniu (farmaceutic, alimentar, materiale de constructie, etc.).

Prin folosirea Expert Mobile Agent, firmele realizeaza o cresterea importanta a eficientei activitatii, atat prin scaderea cheltuielilor (telefon mobil, combustibil, papetarie etc.) cat si prin cresterea vanzarilor (un numar mai mare de Clienti vizitati zilnic datorita eficientizarii rutelor si scurtarii timpului petrecut la fiecare in parte). In acelasi timp, se realizeaza o crestere a gradului de satisfactie a Clientilor, oferindu-le o imagine de profesionalism, precum si o gestionare optima a comenzilor, datorata conexiunii dintre Expert Mobile Agent si programele de gestiune proprii.

Despre SOFTEXPERT

Despre SOFTEXPERT :

Compania a fost infiintata in anul 2000.
Din 2002, este membru activ in cele doua asociatii nationale care reunesc firme prestigioase din domeniul informatic : ANIS (www.anis.ro) si ARIES (www.aries.ro)

Produsele SOFTEXPERT sunt :
- Expert Mobile Agent : solutia Expert SFA ( Sales Force Automation ) pentru companiile de distributie
- MedExpert : solutia Expert CRM (Customer Relationship Management) pentru reprezentantele farmaceutice
- Expert Learning System : solutia Expert de e-learning, propusa la categoria "Cel mai bun produs software" din cadrul concursului Premiile IT&C ale Romaniei pentru Anul 2002.

Clientii SOFTEXPERT :
- Den Braven/Olanda (filiala din Romania) : industria izolantilor profesionali
- Beaufour - IPSEN / Franta (filiala din Romania) : industria farmaceutica
- TransMim : distributie produse alimentare si nealimentare
- Campofrio / Spania (filiala din Romania) : industria alimentara
- Terapia : industria farmaceutica
- Lundbeck / Danemarca (filiala din Romania) : industria farmaceutica
- A & A Records ( Warner Music licensee ) : domeniul muzical
- CODECS ( partener The Open University UK ) : invatamant la distanta
- Universitatea de Medicina Veterinara si Agronomie Bucuresti

Partenerii SOFTEXPERT sunt :
- Microsoft