Primul Antivirus Contabil® lanseaza fuziuni.eu

Cluj - Napoca - 27 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Stiinta / Cercetare

SoftProEuro, compania care a lansat primul site de eAudit din Romania d394.eu, Primul Antivirus Contabil Expert394 Plus® – marca europeana inregistrata a SoftProEuro – si Primul stick din lume complet imun la virusi Expert394® Stick, lanseaza in Croatia portalul fuziunilor si achizitiilor din Romania - fuziuni.eu.

Fuziuni.eu - Portalul Fuziunilor si Achizitiilor din Romania

Redefineste-ti competitia!

Fuziuni.eu vine in completarea serviciilor inovative ale SoftProEuro prin portalul fuziunilor si achizitiilor din Romania.

Conceput initial ca si topul anual (2005) iar apoi multianual (2009) al afacerilor din Romania, fuziuni.eu este o premiera in piata de Internet din Romania prin inglobarea celor mai recente rezultate ale cercetarilor efectuate de SoftProEuro prin parteneriate cu universitati europene de prestigiu.

SoftProEuro lanseaza in Croatia (Cavtat-Dubrovnik) portalul fuziuni.eu in data de 28 iunie 2011, marcand astfel deschiderea spre regionalizare a SoftProEuro, precum si interesul tot mai crescut asupra pietei croate in perspectiva viitoarei aderari la Uniunea Europeana.

Portalul fuziuni.eu este destinat consultantilor in piata de fuziuni si achizitii, atat din Romania, cat mai ales internationali. Prin lansarea fuziuni.eu, SoftProEuro doreste sa reechilibreze piata fuziunilor si achizitiilor din Romania, prin accesul jucatorilor mici si medii la aceasta piata.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softproeuro-srl/primul-antivirus-contabilr-lanseaza-fuziuni-eu