Vino la Cluj sa descoperim impreuna viitorul afacerilor din Romania!

Cluj-Napoca - 8 octombrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

SoftProEuro, compania care a lansat primul site de eAudit din Romania d394.eu, va invita la Cluj-Napoca, unde va avea loc lansarea topului multianual al afacerilor din Romania, Biztop

Vino la Cluj sa descoperim impreuna viitorul afacerilor din Romania!

Daca doresti sa afli ce firma este pe primul loc in domeniul tau de activitate, in judetul tau sau pe tara, sau daca doresti sa-ti cunosti competitorii directi, intra pe www.biztop.eu si vei descoperi o alta fata a competitiei!

Topul multianual al afacerilor din Romania pune la dispozitie utilizatorilor inregistrati o colectie de peste 1.400.000 de topuri ale afacerilor. Cu Biztop vei putea cunoaste topul dupa: Total Active imobilizate, Total Active circulante, Total capitaluri, Datorii totale, Cifra de afaceri, Venituri totale, Profit Brut, Nr. salariati, ProfitBrut/Total capitaluri si ProfitBrut/CifraDeAfaceri.

Biztop se adreseaza atat managerilor din companiile romanesti, cat si intreprinzatorilor care doresc sa descopere noi oportunitati de afaceri sau nise de piata neexploatata inca. Biztop se adreseaza si invesitorilor de portofoliu, care vor putea cunoaste la orice ora situatia *reala* a companiilor in care doresc sa investeasca.

Biztop, in plus, isi propune sa sensibilizeze si mediul academic, prin stabilirea de parteneriate pentru introducerea unei analize mai aprofundate a mediului de afaceri romanesc. In versiunea Academic, Biztop contine si primul sistem online de asistare a deciziilor strategice (fuziuni si achizitii) din Romania.

Biztop, topul multianual al afacerilor din Romania, isi propune sa devina principala sursa de informare in domeniul analizei de fundamentare a deciziilor strategice din Romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softproeuro-srl/vino-la-cluj-sa-descoperim-impreuna-viitorul-afacerilor-din-romania