SOFTWIN a lansat Generaţia 9 BitDefender

Comunicat tip General in IT&C

Fisiere atasate:

9316-interfata.jpg

După succesul internaţional înregistrat în acest an cu Generaţia 8, SOFTWIN anunţă lansarea unei noi generaţii de soluţii de securitate pentru staţiile de lucru, BitDefender 9.

”BitDefender 8 a devenit cel mai bine vândut produs IT românesc în lume. Lansată în august 2004, Generaţia 8 BitDefender a ajuns pe primul loc în topul celor mai vândute produse software în magazinele franceze şi pe locul 3 în Germania. Această generaţie a fost testată şi recompensată cu cele mai prestigioase premii din partea celor mai importante foruri şi publicaţii din domeniu. BitDefender 8 Professional Plus este şi cel mai bun produs software românesc, conform premiilor IT&C ale României din acest an. Toate acestea ne dau încredere că noua Generaţie BitDefender va aduce şi mai multe satisfacţii” a declarat Daniel Ionescu, directorul Diviziei de Securitate a Datelor din cadrul SOFTWIN.

Prin cele trei produse ale sale: BitDefender Professional Plus, BitDefender Standard şi BitDefender Internet Security, Generaţia 9 a fost concepută pentru a satisface nevoile de securitate ale tuturor categoriilor de utilizatori de calculatoare.

“Generaţia 8 BitDefender a fost desemnată drept suita de produse antivirus cu cea mai bună viteză de reacţie; pentru BitDefender 9 ţintim timp de reacţie zero. Noile produse aduc în prim plan tehnologia HiVE, Heuristics in Virtual Environment, o tehnologie revoluţionară prin care detectăm o cotă semnificativă a viruşilor fără să fie nevoie de o actualizare a produselor în acest sens, aşa cum s-a întâmplat cu viruşii Zotob. Am introdus, de asemenea, actualizările din oră în oră ale semnăturilor de viruşi, precum şi o detaliere mai mare a rapoartelor oferite de produse” afirmă, la rândul său, Bogdan Dumitru, BitDefender CTO.

Noutatea absolută a generaţiei este BitDefender 9 Internet Security, un pachet de produse de securitate care funcţionează unitar, sub aceeaşi interfaţă, fiind adresat celor care folosesc frecvent Internetul. Acest pachet include aplicaţii antivirus, firewall, antispam/anti-phising, antispyware şi control parental. Controlul parental prezintă caracteristici utile pentru părinţi, cum ar fi un limitator de timp pe Internet, un modul care poate opri accesul la aplicaţii de chat şi o funcţionalitate care poate cenzura în timp real accesul către anumite site-uri. În plus, specialiştii BitDefender au proiectat un firewall complet nou, care oferă posibilitatea de a apărea ascuns pentru alţi utilizatori ai Internetului, precum şi filtre ale pachetelor trimise.

“BitDefender 9 Internet Security a fost conceput pentru a acoperi toate nevoile de securitate ale unui computer conectat la Internet. Pachetul asigură protecţie împotriva tuturor ameninţărilor informatice: viruşi, spyware, spam, încercări de phishing, intruziuni şi conţinut web nedorit. Fiecare dintre aceste caracteristici sunt rezultatul unei lungi perioade de cercetare, dezvoltare, testare şi îmbunătăţire. Suntem siguri că atât cei care folosesc deja produsele noastre cât şi cei care le descoperă acum vor fi foarte mulţumiţi” a completat Bogdan Dumitru.

Generaţia 9 BitDefender va fi prezentă prin distribuţie directă în 42 de ţări şi va fi adaptată în 18 limbi. Licenţele BitDefender oferă acces gratuit la suport tehnic uman, 24 de ore din 24.

Utilizatorii generaţiilor anterioare, aflaţi încă în perioada de licenţiere beneficiază gratuit de actualizarea la produsul similar din BitDefender 9, prin descărcarea acestuia de pe www.bitdefender.ro. De asemenea, noile soluţii pot fi descărcate gratuit, pentru o perioadă de evaluare de 30 de zile.

Despre SOFTWIN

Despre BitDefender™
BitDefender este o suită de peste 54 de soluţii pentru satisfacerea nevoilor de securitate ale mediului IT actual, oferind administrarea eficientă a ameninţărilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporaţii, în mai mult de 100 de ţări.
Realizată pentru a oferi protecţie completă reţelelor şi sistemelor companiilor, gama de soluţii BitDefender cuprinde, pe lângă produse pentru protecţia antivirus, antispam, personal firewall şi soluţii de administrare a securităţii. De asemenea, echipa BitDefender oferă consultanţă organizaţiilor în realizarea şi stabilirea politicilor de securitate a datelor pentru reţelele de calculatoare.
BitDefender este o divizie a SOFTWIN SRL, al cărei sediu central se află în România, la Bucureşti. SOFTWIN are reprezentanţe externe în Germania, Marea Britanie, Spania şi SUA.

SOFTWIN SRL
Str. Fabrica de Glucoza nr. 5, sector 2, Bucuresti
tel: (021) 233.07.80
pr@softwin.ro