sofware    

Comunicate de presa si evenimente pe tema sofware

 • sofware. UTOK 470Q Getlokal

  sofware

  Bucuresti - 5 March 2014

  Comunicat de Skin Media

  UTOK si Getlokal demareaza un parteneriat prin care aplicatia de going-out va fi preinstalata pe smartphones si tablete. Terminalele UTOK vor avea preinstalata Getlokal, aplicatia cu continut generat de utilizatori, care pune in dialog oamen ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: aplicatie , parteneriat , getlokal , utok , sofware

  Vezi toate comunicatele de presa despre sofware

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul sofware.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la sofware. Informatiile despre sofware cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sofware, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la sofware, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.