Sold

Definitie sold

suma care trebuie inscrisa intr-una din rubricile unui cont pentru a egaliza debitul cu creditul acestui cont soldul creditor arata ca in cont s-au primit mai multi bani decat sunt datorati soldul debitor arata ca sunt datorati mai multi bani decat au fost primiti soldul initial si soldul final reprezinta soldul existent in cont la inceputul, respectiv la sfarsitul perioadei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sold? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul sold.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la sold. Definitiile termenilor despre sold cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la sold, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la sold.