Soldurile intermediare de gestiune

Definitie Soldurile intermediare de gestiune

In contabilitate, constituie o prezentare economica a contului de rezultate.In fapt, sunt indicatori sub forma de solduri, numite si marje, care pun in evidenta etapele formarii rezultatului exercitiului, in stransa conexiune cu structura de venituri si cheltuieli aferente activitatii unei intreprinderi.Sunt necesare pentru:- analiza economico-financiara a intreprinderii, plecand de la datele contabile- intocmirea conturilor nationale.Soldurile intermediare de gestiune sunt:a. Marja comercialab. Productia exercitiuluic. Valoarea adaugatad. Excedentul brut de exploataree. Rezultatul exploatariif. Rezultatul curent al exercitiuluig. Rezultatul exceptionalh. Rezultatul net al exercitiului

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Soldurile intermediare de gestiune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Soldurile intermediare de gestiune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Soldurile intermediare de gestiune. Definitiile termenilor despre Soldurile intermediare de gestiune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Soldurile intermediare de gestiune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Soldurile intermediare de gestiune.