solexpert    

Comunicate de presa si evenimente pe tema solexpert

 • solexpert. Linoleum cabinete medicale, spitale, covor pvc

  solexpert

  Bucuresti - 11 June 2014

  Comunicat de Solexpert Company

  Chiar daca exista pe piata din Romania mai multe tipuri de pardoseli ce pot fi folosite atat in spitale, hoteluri, restaurante, cabinete medicale, laboratoare, cat si in sali de sport sau pentru uz industrial, linoleumul este si ramane o solutie opti ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: solexpert , linoleum , pardoseli profesioanale , linoleum cabinete medicale , linoleum pvc

  Vezi toate comunicatele de presa despre solexpert

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul solexpert.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la solexpert. Informatiile despre solexpert cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul solexpert, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la solexpert, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.