Solidaritate activa

Definitie Solidaritate activa

Obligatia este solidara intre mai multi creditori, cand titlul creantei da anume drept fiecaruia din ei a cere plata in tot a creantei si cand plata facuta unuia din creditori libereaza pe debitor.Presupune deci existenta a doi sau mai multi creditori.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Solidaritate activa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Solidaritate activa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Solidaritate activa. Definitiile termenilor despre Solidaritate activa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Solidaritate activa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Solidaritate activa.