Solidaritate pasiva

Definitie Solidaritate pasiva

Obligatia afectata de modalitatea solidaritatiii pasive da dreptul creditorului sa pretinda plata intregii datorii de la oricare dintre debitorii solidari iar, la nevoie, sa urmareasca pe oricare, la alegerea sa. De aceea, solidaritatea are si functia unei adevarate garantii a reaizarii creantei, creditorul avand drept de gaj general asupra a doua sau mai multe patrimonii, in functie de numarul debitorilor solidari.Presupune deci existenta a doi sau mai multi debitori.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Solidaritate pasiva? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Solidaritate pasiva.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Solidaritate pasiva. Definitiile termenilor despre Solidaritate pasiva cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Solidaritate pasiva, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Solidaritate pasiva.