Solidaritate

Definitie Solidaritate

Din punctul de vedere al dreptului civil, este o modalitate a obligatiei, in temeiul careia obligatia ramane nedivizata, in sensul ca, daca obligatia are mai multi creditori, fiecare dintre ei este indreptatit sa ceara debitorului plata intregii creante, iar daca sunt mai multi debitori, fiecare dintre ei este obligat sa plateasca intreaga datorie.Solidaritatea este activa atunci cand are mai multi creditori, si este pasiva cand obligatia are mai multi debitori.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Solidaritate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Solidaritate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Solidaritate. Definitiile termenilor despre Solidaritate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Solidaritate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Solidaritate.