soluti    

Comunicate de presa si evenimente pe tema soluti

 • soluti. Pereti de Vant - Soluti de protejare a teraselor si balcoanelor.

  soluti

  Bucuresti - 15 October 2012

  Comunicat de GAVIOTA SIMBAC EASTERN EUROPE S.R.L.

  Peretele de vant din polymer transparent - "Gaviota Simbac WindWall" este un sistem de inchidere verticala pentru Pergola Zen sau Mino, adaptabila pentru orice balcon, terasa sau pergola. Acest sistem este o varianta mai simpla a peretelui de vant Cr ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre soluti

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul soluti.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la soluti. Informatiile despre soluti cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul soluti, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la soluti, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.