Poze Solutie inovatoare

 • Aparate medicale inovatoare!

  Poza: Aparate medicale inovatoare!

 • FLEXINOV – ÎNTREPRINDERI FLEXIBILE ŞI INOVATOARE

  Poza: FLEXINOV – ÎNTREPRINDERI FLEXIBILE ŞI INOVATOARE

 • Ustensile inovatoare pentru munca in laborator!

  Poza: Ustensile inovatoare pentru munca in laborator!

 • ASUS prezintă soluţii inovatoare la CeBIT 2009

  Poza: ASUS prezintă soluţii inovatoare la CeBIT 2009

 • Premiile EuroCloud Romania 2013

  Poza: Sunteti profesionisti ai cloud-ului si ati dezvoltat o solutie inovatoare de cloud computing? Participati acum la Premiile Eurocloud 2013!

 • HP lanseaza PC-uri blade inovatoare pentru mediul enterprise

  Poza: HP lanseaza PC-uri blade inovatoare pentru mediul enterprise

 • Solutia inovatoare Traffic GPS: avertizare radare mobile

  Poza: Solutia inovatoare Traffic GPS: avertizare radare mobile

 • Conferinţa de lansare a proiectului “Promovarea accesului angajaţilor din industria de morărit, panificaţie, patiserie, cofetărie la programe de FPC inovatoare, moderne, de calitate europeană”

  Poza: Conferinţa de lansare a proiectului “Promovarea accesului angajaţilor din industria de morărit, panificaţie, patiserie, cofetărie la programe de FPC inovatoare, moderne, de calitate europeană”

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul solutie inovatoare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la solutie inovatoare. Pozele pe tema solutie inovatoare cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul solutie inovatoare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la solutie inovatoare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la solutie inovatoare.