Somaj

Definitie Somaj

Dezechilibru care reprezinta un excedent al ofertei fata de cererea de munca cu niveluri si sensuri de evolutie diferite pe tari si perioade, avand, initial, caracter temporar, iar in ultimele decenii, unul permanent, dar care nu exclude total si definitiv existenta de ocupare deplina a fortei de munca.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Somaj? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Somaj.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Somaj. Definitiile termenilor despre Somaj cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Somaj, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Somaj.