somer    

Comunicate de presa si evenimente pe tema somer

 • somer. CONFERINŢA DE ÎNCHIDERE a proiectului

  somer

  Bucuresti - 26 November 2013

  Comunicat de Fundatia NICOMED

  Fundaţia NICOMED anunţă închiderea proiectului "ÎNVAŢĂ PENTRU CARIERA TA!", POSDRU/110/5.2/G/88365, COD SMIS 45068, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 201 ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: giurgiu , parteneriat , proiect , am posdru , somer , grup tinta

  Vezi toate comunicatele de presa despre somer

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul somer.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la somer. Informatiile despre somer cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul somer, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la somer, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.