Sondaj de opinie

Definitie Sondaj de opinie

Metoda de cercetare de marketing, ancheta de opinie care se bazeaza pe folosirea chestionarului in vederea testarii pe un esantion reprezentativ a caracteristicilor unei populatii (concluziile sondajului vor putea fi astfel generalizate pentru intreaga populatia de baza). Este folosit pe larg si in domeniul politic pentru a testa optiunile electoratului (sondaj electoral). Un sondaj in care talia esantionului este de cel mult sapte ori mai mica fata de populatia de referinta se numeste exhaustiv (in caz contrar, non exhaustiv).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sondaj de opinie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sondaj de opinie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sondaj de opinie. Definitiile termenilor despre Sondaj de opinie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sondaj de opinie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sondaj de opinie.