”Topoloveni” și ”Topoloveana” – mărci comunitare aparținând companiei SONIMPEX SERV COM SRL

BUCURESTI - 19 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, Retail

Începând cu data de 26 iulie 2012, mărcile ” Topoloveni ” și ” Topoloveana ” au fost înregistrate la nivel comunitar de către SC SONIMPEX SERV COM SRL, pe clasele de produse și servicii 29, 35 și 39.

Pentru a-și proteja interesele de afaceri, compania SC SONIMPEX SERV COM SRL a decis protejarea mărcilor sale ”Topoloveni” și ”Topoloveana”, deja notorii în România, prin înregistrarea la nivel comunitar, la OHIM (The Trade Marks and Designs Registration Office of the European Union). Clasele de produse și servicii acoperite de aceste mărci sunt 29 (carne, peşte, păsări şi vânat; extracte din carne; fructe și legume conservate, congelate, uscate și fierte; jeleuri, dulceţuri, compoturi; ouă; lapte și produse lactate; uleiuri şi grăsimi comestibile), 35 (publicitate; gestiunea afacerilor comerciale; administraţie comercială; lucrari de birou), și 39 (transport; ambalarea şi depozitarea mărfurilor).

”Topoloveni” este una dintre cele mai cunoscute localități din industria alimentară românească, grație unui produs tradițional fabricat de compania SONIMPEX SERV COM SRL, care a obținut Indicația Geografică Protejată (în sistemul calității europene) în aprilie 2011.

De asemenea, compania mai deține și înregistrarea din 2002, pe cale națională la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci), a mărcii ”Topoloveni”.

Despre Sonimpex Topoloveni

SONIMPEX SERV COM este singurul producator cu capital 100% romanesc din domeniul prelucrarii si conservarii fructelor, legumelor si petalelor de flori fara zahar adaugat/aditivi alimentari/E-uri/agenti de conservare.
Tehnologia de preparare folosita de Fabrica SONIMPEX SERV COM de la Topoloveni din 1914 (sistem bain-marie, in cazane cu pereti dubli, prin care circula abur, iar produsul se prepara la temperaturi controlate, menajante, de 68-70 de grade Celsius, timp de 12-14 ore), desi costisitoare, confera produselor finite avantajul neperisabilitatii, astfel ca nu au nevoie de conservanti sau aditivi pentru pastrare, ramanand 100% naturale.
Calitatea produselor SONIMPEX SERV COM a fost apreciata international si recompensata cu: Indicatia Geografica Protejata a Comisiei Europene (2011) pentru produsul traditional romanesc ”Magiun de prune Topoloveni”, ”Superior Taste Award 2010” (ITQI) pentru ”Magiun de prune Topoloveni”, ”Superior Taste Award 2011” (ITQI) pentru ”Magiun de prune Topoloveni” si ”Dulceata de cirese negre Topoloveana fara zahar adaugat si fara conservanti” si ”Superior Taste Award 2012” (ITQI) pentru dulceturile ”Topoloveana” din afine ecologice, catina si prune cu migdale dulci, fara zahar adaugat si fara conservanti.
SONIMPEX SERV COM este detinatoare a certificatului de „cod NATO de agent economic” si furnizor al Casei Regale a Romaniei pentru toate produsele sale.
In 2011, SONIMPEX SERV COM avea 25 de angajati si o cifra de afaceri de 4,5 mil.

Taguri: TopoloveniTopoloveana
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sonimpex-serv-com-srl/topoloveni-i-topoloveana-mrci-comunitare-aparinnd-companiei-sonimpex-serv-com-srl