sonny    

Comunicate de presa si evenimente pe tema sonny

 • sonny. Sonny Flame presents - Havana Lover@ Turabo Summer Club, Vineri 11 Iun

  sonny

  Bucuresti - 9 June 2010

  Comunicat de rePublik agency

  ... sonny Flame a colaborat deja cu nume importante din industria showbiz-ului romanesc: Wassabi ('Lonely Girl”), Connect-r ('Summer Days”), D.J. Chris Mayer ('Top of the World”, ”Confused”), Morris ('Havana ...     comunicatul de presa

 • Vezi toate evenimentele despre sonny

  Vezi toate comunicatele de presa despre sonny

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul sonny.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la sonny. Informatiile despre sonny cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sonny, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la sonny, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.