sotron    

Comunicate de presa si evenimente pe tema sotron

 • sotron. Sotron- Nicu Alifantis

  sotron

  Bucuresti - 18 May 2015

  Comunicat de E-MULTIMEDIA DISTRIBUTION

  Disponibil, din 25 mai în format digital, în ITunes, Amazon digital, Deezer, precum și sub formă de CD și carte de colorat , precum si toate magazinele de specialitate. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: muzica , e-media , nicu alifantis , sotron , carte de colorat

  Vezi toate comunicatele de presa despre sotron

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul sotron.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la sotron. Informatiile despre sotron cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sotron, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la sotron, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.