Bobby McFerrin promite să înmoaie gerul din Capitală într-un show care va încălzi, cu siguranţă, inimile celor prezenţi sâmbăta, 30 ianuarie, la Sala Palatului

BUCURESTI - 27 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Aflat la ultimul concert din acest turneu, Bobby McFerrin aduce în premieră o surpriză spectatorilor săi. Site-ul oficial al artistului anunţă: Solo A Capella concert with brilliant Romanian Guest Artists. Într-adevăr, pe scena de la Bucureşti, lui Bobby McFerrin i se vor alătura câţiva virtuozi aleşi pe sprânceană, care îl vor provoca la un dialog muzical unic – vocea sa extraordinară versus instrumente de nelipsit din muzica noastră. Acordeonul maestrului Ionică Minune, ţambalul vrăjit al lui Cristinel Turturică şi un contrabas de excepţie vor încinge sigur atmosfera de sâmbătă seara. Un motiv în plus să-l putem admira pe Bobby într-o minunată lecţie de muzică.

Spontaneitatea şi improvizaţia de cea mai bună calitate vor fi la ele acasă la spectacolul pe care Bobby McFerrin, aflat pentru a doua oară în România, îl va susţine sâmbătă, 30 ianuarie, la Sala Palatului din Capitală. Un show în care artistul, o personalitate covârşitoare a muzicii lumii, ne va arăta întreaga dimensiune a talentului, dar şi a dragostei sale pentru muzică şi bucuria pe care ea o aduce în viaţa fiecăruia dintre noi. Cei prezenţi vor avea ocazia să îl vadă performând live pe cel supranumit, pe drept cuvânt, omul-orchestră, vor putea să i se alăture într-o extraordinară aventură muzicală, în care, cu siguranţă, Bobby McFerrin va uimi pe toată lumea cu abilităţile sale în ale sunetelor.

Ionică Minune cântă la acordeon de la vârsta de 4 ani şi este o legendă printre muzicanţii „de tradiţie” din România. Muzicieni de talia lui Oscar Peterson, Michel Petrucianni, Richard Galliano sunt doar câţiva dintre cei cu care Ionică a cântat pe marile scene ale lumii.

Cristinel Turturică, fost membru al celebrului Taraf de Haidouks, cântă la ţambal şi a colaborat cu compozitorul Gabriel Yared, câştigator al premiului Oscar pentru muzica filmului Pacientul englez.

Bobby McFerrin va sosi la Bucureşti vineri seara şi va pleca din România duminică. Sâmbătă, de la ora 16.00, va susţine o conferinţă de presă la Hotelul Intercontinental, Sala Rapsodia. Artistul are în pregătire un nou album şi va pleca din nou în turneu în primăvara acestui an.

Despre Sound & Image Events S.R.L.

Biletele la concert, cu preţuri cuprinse între 80 lei şi 250 lei (categoria VIP), pot fi cumpărate de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Sălii Palatului, din reţeaua magazinelor Germanos din întreaga ţară (260 de locaţii), din librăriile Cărtureşti (Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Suceava, Constanţa), din magazinul Muzica, Unirea Shopping Center, magazinele Vodafone din ţară (113 locaţii).

În plus, doar la târgul de Carte, muzică, film de la AFI Palace Cotroceni, pentru fiecare două bilete cumpărate, primiţi gratuit şi un album Bobby McFerrin.

Un eveniment organizat de Sound&Image Events.

Oana Popa
PR Executive - Online
Tel : +40 (0)21 317 31 20 / 21
oana.popa@sound-image.ro