Visul Armatei Române transpus în realitate de South Pacific Group

BUCURESTI - 22 septembrie 2006

Comunicat tip General in Constructii

Astăzi, 22 septembrie 2006, a avut loc evenimentul prilejuit de împlinirea unui an de la inaugurarea lucrărilor pentru Ansamblul Rezidenţial Băneasa - Străuleşti, Proiect Pilot în cadrul “Programului de Construire a Locuinţelor Proprietate Personală pentru Angajaţii Ministerului Apărării”.
Sub egida acestui Program, South Pacific Group a colaborat cu Ministerul, autorităţile locale şi furnizorii de utilităţi pentru pregătirea, planificarea, proiectarea şi construcţia de spaţii rezidenţiale şi comerciale.
Ansamblul Rezidenţial Băneasa - Străuleşti este primul proiect prevăzut de Convenţia – cadru semnată cu Ministerul Apărării în vederea dezvoltării unui număr semnificativ de unităţi locative destinate cadrelor militare.

Evenimentul s-a desfăşurat sub înaltul patronaj al Ministrului Apărării, Excelenţa Sa, Domnul Teodor Atanasiu şi a găzduit invitaţi de seamă, printre care Preşedintele Consiliului General al Municipiului Bucureşti, Domnul Antonel Tănase şi Excelenţa Sa, Domnul Trevor de Carteret, Consulul General al Australiei in Romania.

Domnul George Prelea, Preşedintele South Pacific Group a făcut o prezentare a proiectului, oferind detalii despre evoluţia construcţiei şi despre realizările acumulate până în prezent. Discursurile au fost urmate de un tur al ansamblului, participanţilor oferindu-se posibilitatea să vadă de pe terasa unuia dintre blocuri cum s-a conturat întregul proiect in decursul unui singur an.

Dezvoltat pe o suprafaţă de teren de 35.000 mp, Ansamblul Băneasa – Străuleşti cuprinde 241 de unitaţi locative, după cum urmează: 162 de apartamente în blocuri cu regim de înalţime de P + 4, 65 de locuinţe semicolective şi 14 vile individuale.
Ordinul de începere a construcţiei a fost dat în septembrie 2005 şi prin eforturile susţinute ale companiei South Pacific şi bunavoinţa autoritaţilor municipale şi locale s-a ajuns la un stadiu avansat al lucrărilor.

Situat la zece minute de Piaţa Victoriei şi la un sfert de oră de aeroportul Otopeni, acest complex beneficiază de confortul, liniştea şi cadrul natural deosebit oferite de zona rezidenţială de nord a Bucureştiului şi de vecinătatea Lacului Băneasa.

South Pacific Group este o colaborare unică de profesionişti care aduc în România ani de experienţa în construcţii la scară-largă şi dezvoltări de proiecte la nivel internaţional. Punctele tari ale grupului South Pacific rezidă în capacitatea sa de a furniza soluţii integrate de proiectare şi construcţii, precum şi servicii de consultanţă financiară.

Grupul South Pacific se angajează să asigure personalului Ministerului Apărării şi familiilor acestora case moderne, pe care şi le pot permite, cu proiecte arhitecturale concepute la standarde internaţionale de calitate şi punându-se accent pe stabilitatea finanţării pe termen lung.

Despre South Pacific Constructii SRL

SPC este o colaborare inspirata între douã companii de vârf din Australia, specializate în sisteme financiar - bancare internaţionale şi constructii de proiecte imobiliare de mare anvergura.

Compania a intuit potenţialul de dezvoltare a zonei Pipera-Tunari şi astfel a demarat construcţia a trei ansambluri rezidenţiale - Sydney, Melbourne şi Adelaide - cuprinzând peste 300 de locuinţe cu arhitectură modernă şi funcţională.

Persoana de contact:
Cristina Constantinescu
Director Marketing şi Relatii Publice
0747.507.249

cristinac@southpacific.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/south-pacific-constructii-srl/visul-armatei-romane-transpus-in-realitate-de-south-pacific-group