“Împreună cu Sover eşti, întotdeauna, la înălţime”

BUCURESTI - 20 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Întâlnirea Partenerilor Sover Optica

Bucureşti, 18 noiembrie 2006

În zilele de 17-18 noiembrie 2006, Sover Optica a organizat a 11-a Întâlnire anuală cu partenerii săi de afaceri, având slogan-ul “Împreună cu Sover eşti, întotdeauna, la înălţime”. Scopul principal al evenimentului este consolidarea relaţiilor cu principalii parteneri aparţinând mediului de afaceri din domeniul comercializării articolelor optice din România.
Urmărind consecvent întărirea poziţiei pe piaţa a brand-urilor promovate de Sover Optica în calitate de distribuitor, cât şi recunoaşterea statutului celor mai importanţi parteneri, evenimentul a fost structurat în două părţi distincte: Workshop-ul Sover şi Cina festivă. Pe parcursul celor două zile ale workshop-ului au fost prezentate colecţiile de ochelari 2007 şi s-a lansat - în premieră pe piaţa românească - sistemul ALTA, singurul sistem de şlefuit lentile pe contur ce atinge precizia de 50 de microni, al companiei franceze Briot International, reper incontestabil al inovaţiei tehnologice continue. Reconfirmându-şi calitatea de furnizor integral pe piaţa românească de profil, Sover Optica a prezentat şi produsele de top dedicate îngrijirii vederii umane, ale companiilor Hoya Vision Care - Japonia şi Johnson&Johnson Vision Care – S.U.A., lideri mondiali în acest sector de activitate.
Cu prilejul Cinei festive din seara zilei de 18 noiembrie, Sover Optica a decernat premiile programului “Călătoriţi cu Sover” celor 11 parteneri strategici pentru rezultatele de excepţie din anul 2005. De asemenea, în contextul iniţierii noului program “Pro Fabrica” pentru promovarea produselor fabricate de către Sover-Italia, Marcolin-Italia, Allison-Italia, Grosfilley-Franta, Hoya Vision Care-Japonia şi Johnson&Johnson Vision Care – S.U.A., a oferit primele diplome de excelenţă. Sover Optica a acordat o diplomă de merit echipei celor trei alpinişti români - Dragoş Saioc, Vlad Sanda şi Bogdan Sacagiu - care au cucerit, în cursul lunii februarie 2006, celebrul vârf Mont-Blanc, înalt de 4810 metri, situat în Alpii Francezi. Organizarea acestui proiect temerar, sprijinit şi sponsorizat de Sover Optica, a demonstrat o întrupare perfectă a viziunii primordiale a companiei: „100% performanţă vizuală în orice moment”.
Caracterul individual al ochelarilor şi efectul pozitiv al purtării acestor accesorii a fost reflectat elocvent de „Cătălin Botezatu fashion-show” ce a reuşit să pună în valoare personalitatea fiecărui model, imprimând o nouă lumină colecţiei de vestimentaţie semnată de binecunoscutul designer.
Seara zilei de 18 noiembrie 2006 s-a încheiat cu un incitant concert de muzică live savurat de către cei peste 270 de participanţi. Fiind o gazăa experimentată, Sover a ştiut să încânte întotdeauna invitaţii săi cu momente de surpriză preparate cu minuţiozitate. Trupa „No 13”,împreună cu Berti Barbera au colorat atmosfera folosind nuanţele strălucitoare ale repertoriului internaţional de muzică pop-rock. Astfel, ei au dovedit întregului auditoriu că, prin excelenţă, muzica uneşte destine şi face drumul vieţii mult mai uşor de străbătut. Redescoperirea pieselor de colecţie ale anilor `60 sau `70 a reprezentat o călătorie miraculoasă pentru care suntem întotdeauna dispuşi să investim timp.

Călătorind cu SOVER
Puteţi culege oricând amintiri şi puteţi oferi prietenilor
Cel mai râvnit efect al purtării ochelarilor:
Viteză maximă de schimbare.

Despre SOVER OPTICA

SOVER - profil de companie

SOVER Optica este o societate comerciala cu capital mixt romano-italian infiintata in 1994, fiind singurul furnizor integral de articole optice destinate ingrijirii vederii umane pe piata romaneasca. In prezent SOVER Optica are 148 de angajati, un portofoliu de clienti format din peste 600 magazine de optica si cabinete de oftalmologie precum si o retea proprie de 15 magazine & 1 franciza situate in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti si Timisoara.
Ion Valentin Parescura
Director de Imagine Sover Optica SRL
Telefon: 021-351 66 26,Fax: 021-351 66 27

office@sover.ro