SP-810UZ    

Comunicate de presa si evenimente pe tema SP-810UZ

 • SP-810UZ. Olympus SP-810UZ

  SP-810UZ

  Bucuresti - 29 July 2011

  Comunicat de Olympus Czech Group s.r.o Reprezentanta

  Bucureşti, 27 Iulie 2011 – Mai adaptabil decât atât, nu se poate. De la fotografierea de la distanţă a unei păpădii la prim-planul catedralei Sf. Petru – atunci când vine vorba de alegerea subiectului, zoom-ul superangular de 36x al camer ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: calitate , olympus , camera foto , sp-810uz , ultrazoom , fotografiere , hd

  Vezi toate comunicatele de presa despre SP-810UZ

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul SP-810UZ.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la SP-810UZ. Informatiile despre SP-810UZ cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul SP-810UZ, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la SP-810UZ, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.