3 FRANCIZATI SPALARE IN PARCARE in BUCURESTI!

BUCURESTI - 29 aprilie 2009

Comunicat tip General in Auto

Al treilea francizat detine si conduce o afacere inedita si anume presteaza serviciul de service mobil pentru autoturisme in special pentru clientii persoane juridice. Astfel serviciul de spalatorie auto mobila SPALARE IN PARCARE se implementeaza ca o completare fireasca a modelului de afaceri ALL INCLUSIVE!

3 FRANCIZATI SPALARE IN PARCARE in BUCURESTI!

Franciza “SPALARE IN PARCARE – Noi venim si va spalam masina!” se francizeaza din anul 2009 si in Bucuresti! S-a semnat al treilea contract de franciza!

ANPO MEDIA GROUP, francizorul “SPALARE IN PARCARE”, a decis acordarea francizei si pe raza Municipiului Bucuresti pentru un numar de 4 (patru) francizati incepand cu anul 2009. Numarul de 4 francizati a fost stabilit astfel incat fiecare francizat sa poata desfasura in conditii de profitabilitate maxima serviciul de spalatorie auto mobila pe raza capitalei.

AL TREILEA CONTRACT DE FRANCIZA PENTRU BUCURESTI A FOST SEMNAT!

S-a semnat al treilea contract de franciza pentru Bucuresti. Al treilea francizat doreste sa implementeze serviciul “SPALARE IN PARCARE” in special pe aria sectorului 4. Acest lucru nu il impiedica sa aiba contracte de spalare pe toata raza Municipiului Bucuresti si imprejurimi in limita a 20 km.

Site-ul francizatului SPALARE IN PARCARE este www.magazinuldeanvelopeonline.ro

Puteti contacta al treilea francizat din BUCURESTI la INFOLINE: 0722.462.807

Despre Spalare In Parcare

www.SpalareInParcare.ro