Spam

Definitie Spam

Mesaj publicitar electronic expediat de o firma de marketing direct unui numar foarte mare de destinatari (zeci si sute de mii de casute postale electronice). Echivalent electronic pentru junk mail, consta intr-un text insotit de un bon de comanda online (insotit de imagini).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Spam? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Spam.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Spam. Definitiile termenilor despre Spam cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Spam, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Spam.