Poze Spate

 • Remedii naturiste pentru durerile de spate si de picioare

  Poza: Remedii naturiste pentru durerile de spate si de picioare

 • Doctor Druta Vasile Medic Primar Ortopedie Traumatologie

  Poza: Noua tendinta in tratamentul durerilor de spate si a herniei de disc

 • Noutati in terapia durerii de spate

  Poza: Noutati in terapia durerii de spate

 • Remedii naturiste pentru durerile de spate si de picioare

  Poza: Remedii naturiste pentru durerile de spate si de picioare

 • masatto.ro

  Poza: Tratarea durerilor de spate cu ajutorul fotoliilor cu masaj de la masatto.ro

 • Fellowes lansează suportul ergonomic pentru spate cu încălzire şi masaj, oferind un sistem unic de control a climatizării

  Poza: Fellowes lansează suportul ergonomic pentru spate cu încălzire şi masaj, oferind un sistem unic de control a climatizării

 • Cand vorbesti, interlocutorul tau face un pas discret in spate? Partenerul de viata iti evita sarutarile? Cu siguranta suferi de halitoza ! ( in termeni populari “ iti pute gura” )

  Poza: Cand vorbesti, interlocutorul tau face un pas discret in spate? Partenerul de viata iti evita sarutarile? Cu siguranta suferi de halitoza ! ( in termeni populari “ iti pute gura” )

 • Daca nu ai ochi la spate, atunci ai nevoie de McAfee Safe Eyes pentru a sti ce face copilul tau in mediul online.

  Poza: Daca nu ai ochi la spate, atunci ai nevoie de McAfee Safe Eyes pentru a sti ce face copilul tau in mediul online.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul spate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la spate. Pozele pe tema spate cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul spate, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la spate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la spate.