Poze Spatiul germanic

 • Județul Sibiu mai prietenos pentru copii – autorități locale mai bine echipate, intervenții mai eficiente

  Poza: Județul Sibiu mai prietenos pentru copii – autorități locale mai bine echipate, intervenții mai eficiente

 • Pardoseli „solide” in spatiul virtual

  Poza: Pardoseli „solide” in spatiul virtual

 • Expozitia Ioan Iacob, Galeria Dignitas

  Poza: Intalnire-eveniment cu Ioan Iacob la Galeria Fundatiei Dignitas - lansarea proiectului de promovare a artistilor plastici romani contemporani.

 • Spatiul de lucru mai bine organizat

  Poza: Spatiul de lucru mai bine organizat

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul spatiul germanic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la spatiul germanic. Pozele pe tema spatiul germanic cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul spatiul germanic, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la spatiul germanic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la spatiul germanic.