specatcol    

Comunicate de presa si evenimente pe tema specatcol

 • specatcol

  Bucuresti - 28 October 2005

  Comunicat de Contrapunct

  Festivalul de muzica pentru copii CONTRAPUNCT isi alege laureatii.Spectacolul de gala are loc maine 29 octombrie incepand cu ora 19.00 si va include pe langa interpretarile celor 10 concurenti laureati si multe alte momente (dans in formatie, laser s ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre specatcol

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul specatcol.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la specatcol. Informatiile despre specatcol cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul specatcol, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la specatcol, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.