Special Interest Groups

Definitie Special Interest Groups

Grupri speciale de consumatori cu preocupari legate de anumite produse sau categorii de produse, de exemplu, aceste grupuri au luat atitudine in marketingul tigarilor, cerealelor cu continut ridicat de zahar, mancarea de fast food

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Special Interest Groups? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Special Interest Groups.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Special Interest Groups. Definitiile termenilor despre Special Interest Groups cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Special Interest Groups, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Special Interest Groups.