specialsiti    

Comunicate de presa si evenimente pe tema specialsiti

 • specialsiti. Incepand din 09 iulie, FDC organizeaza un nou curs de formare initiala a mediatorilor la pret de criza: 2745 RON!

  specialsiti

  Bucuresti - 21 June 2012

  Comunicat de Fundatia pentru Schimbari Democratice

  Cursurile derulate de FDC sunt autorizate de Consiliul de Mediere si de Cosiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA). Asadar, in urma absolvirii cursului, veti primi o adeverinta de absolvire eliberata de Consiliul de Mediere ( c ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: mediere , training , formare , cursuri , instanta , conflicte , procedura , specialsiti

  Vezi toate comunicatele de presa despre specialsiti

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul specialsiti.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la specialsiti. Informatiile despre specialsiti cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul specialsiti, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la specialsiti, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.