Specialty Goods

Definitie Specialty Goods

Bunuri de consum pentru care clientul are o preferinta deosebita si care este dispus sa caute, sa aleaga si sa cumpere cel mai potrivit produs. Vezi Convenience Goods Shopping Goods.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Specialty Goods? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Specialty Goods.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Specialty Goods. Definitiile termenilor despre Specialty Goods cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Specialty Goods, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Specialty Goods.