Specialty Store

Definitie Specialty Store

Un magazin de retail, care are, de obicei o singura linie de produse, dar care are implicare totala in linie, exemplele includ magazinele care vand doar pantofi de jogging pentru femei, sau palarii pentru barbati

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Specialty Store? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Specialty Store.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Specialty Store. Definitiile termenilor despre Specialty Store cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Specialty Store, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Specialty Store.