Speculatie

Definitie Speculatie

Operatie de cumparari si vanzari succesive de valori materiale sau de active financiare in scopul realizarii unui castig prin revanzarea sau rascumpararea lor in conditii conjuncturale favorabile. Aceste operatii nu dau nastere unei cresteri a patrimoniului agregat al agentilor economici, ci doar redistribuirii acestuia intre agenti.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Speculatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Speculatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Speculatie. Definitiile termenilor despre Speculatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Speculatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Speculatie.