Ungaria renunta la taxa de drum?

Arad - 14 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Industrie, IT&C, Logistica/Transport

Pana la mijlocul anului 2013 Ungaria va renunta la vinietele pentru autostrada.

www.roplati.ro

Pentru anul 2013 autoritatile ungare au scos din vanzare vinietele cu durata de valabilitate de 12 luni pentru autoturismele de transport marfa sau micorbuze. Aceasta actiune a fost luata deoarece de la mijlocul anului 2013, Ungaria va adopta modelul austriac si va introduce sistemul GO-BOX de taxare pentru autoturismele de marfa. Toate vehiculele cu peste 3,5 t greutate maximă admisă trebuie să fie echipate cu un aparat pentru vehicule, aşa numita GO-Box. Printr-un semnal de microunde, GO-Box înregistrează toate trecerile prin portalele taxabile.

Pentru restul vinietelor ramane si posibilitatea de a cumpara viniete de pe www.roplati.ro, in momentul de fata cu cele mai mici preturi disponibile in Romania.

Despre Speedy Driver

SC Speedy Driver SRL este distribuitor de roviniete, autorizata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (C.N.A.D.N.R.).Vanzari online, NON STOP roviniete.

Avand sediul central in Arad, obiectul de activitate il reprezinta importul si distributia de piese auto pentru camioane si semiremorci.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/speedy-driver/ungaria-renunta-la-taxa-de-drum