splashop    

Comunicate de presa si evenimente pe tema splashop

 • splashop. S-a lansat www.splashop.ro, un magazine online de Hainute pentru Copii, in editii limitate, la preturi rezonabile.

  splashop

  Bucuresti - 14 May 2015

  Comunicat de Splashop SRL-D

  ... splashop sunt de foarte buna calitate, rezistente in timp, gandite si fabricate astfel incat sa satisfaca orice gen de nevoi, deosebit de atractive si ingenios alcatuite pentru a fi in pas cu tendintele modei sau chiar mai mult de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: splashop

  Vezi toate comunicatele de presa despre splashop

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul splashop.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la splashop. Informatiile despre splashop cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul splashop, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la splashop, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.