Splintrun

Definitie Splintrun

Metoda de determinare a variantei optime de realizare a unui mesaj publicitar. Procedeul consta in publicarea intr-un ziar sau revista a mai multor texte publicitare avand acelasi mesaj. Mesajul se difuzeaza intr-un anumit numar de exemplare din aceeasi editie. Apoi, printr-un sondaj, se stabileste care varianta de publicitate este cea mai eficienta si deci poate fi adoptata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Splintrun? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Splintrun.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Splintrun. Definitiile termenilor despre Splintrun cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Splintrun, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Splintrun.